Selecteer een pagina
campagne tegen overgewicht

Watch4media Reclamebureau Almere maakt campagne tegen overgewicht bij jeugd.

Uit cijfers blijkt dat de afgelopen jaren het probleem met overgewicht bij jeugd van 2 tot 21 jaar enorm gestegen is. Maar liefst 12 procent van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft last van overgewicht. Ook de jeugd in Almere heeft hier mee te maken! SLIMFYSIO in Almere heeft voor de jeugd met overgewicht een speciaal programma ontwikkeld; Kids Bootcamp XL. Met dit programma krijgen ze de jeugd met een maatje meer weer fit en gezond, een fitnessprogramma dat leuk, veilig en effectief is. Om deze campagne extra kracht bij te zetten zijn ze op zoek gegaan naar een reclamebureau in Almere en zijn terecht gekomen bij onsWatch4Media reclamebureau Almere.

Concept

Watch4Media had bij deze opdracht al meteen een goed idee. SLIMFYSIO heeft als nonprofit organisatie een beperkt budget. Ook met beperkte budgetten kunnen wij de mooiste campagnes maken. Watch4Media heeft direct een kickoff georganiseerd om samen met SLIMFYSIO een mooie campagne tegen overgewicht neer te zetten. Watch4Media wilde de jeugd die het programma al reeds volgen gebruiken om de campagne kracht bij te zetten.SLIMFYSIO stemde hier bij in en het eerste concept was direct akkoord waardoor we direct konden starten met de realisatie.

Realisatie

Watch4Media organiseerde een fotoshoot met de jeugd die op dit moment het programma bij SLIMFYSIO volgen. Door het enthousiasme van deze toekomstige modellen werden er in een halve dag de juiste foto’s voor de campagne/poster gemaakt. Watch4Media combineerde de gemaakte beelden om uiteindelijk het beste resultaat te krijgen. Het doel van de poster/campagne is jeugd uit Almere op een actiematige manier kennis te laten maken met het programma van SLIMFYSIO. Dit hebben we gedaan door een combinatie te maken van beeld en tekst. Watch4Media heeft hiervoor een copywriter die precies weet hoe je beeld kracht bij kan zetten door de juiste tekst te gebruiken. Hierdoor kwamen we op de juiste tekst voor de poster: overgewicht KOM IN ACTIE! Zeg nee tegen overgewicht, weer lekker in je vel met sport en spel.

Resultaat

Watch4Media reclamebureau Almere geeft zoals wij altijd beloven elk project de juiste BOOSTFACTOR zo ook bij de campagne/poster van SLIMFYSIO. Het resultaat is dan ook een super tevreden klant die niet kan wachten om de campagne/poster in Almere te lanceren. Watch4media wenst SLIMFYSIO heel veel succes bij de lancering en de strijd tegen overgewicht bij de jeugd in Almere.